TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Tilaus- ja toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 1.4.2023 alkaen.

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen sekä toimitusehtojen muutoksiin. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tuotteen tilaaminen ja lähettäminen

Tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta.

Maksutapana on tilisiirto, PayPal ja käteismaksu toimittaessa.

Toistaiseksi toimitukset ainoastaan Suomeen.

Maksupalvelutarjoaja


Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.


Paytrail Oyj, 

y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 740100 Jyväskylä

paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Toimitusaika

Tilaukset postitetaan arkipäivisin. Tilaukset toimitetaan lähimpään postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Tuotteiden toimitusaika on yleensä 3–5 arkipäivää.

Toimituskulut

Tilaukset toimitetaan Postin kautta.

S-paketti 6,90 €

M-paketti 8,90 €

Toimituksen seuranta

Jos tilauksesi on lähetetty pakettina, saat seurantatunnuksen sähköpostitse tilausta tehdessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Sinulla asiakkaana on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteen voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen jennakanerva@kanervillaoy.fi saadaksesi tarkemmat ohjeet.

Reklamaatiot

Meillä on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä sähköpostitse: jennakanerva@kanervillaoy.fi. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajalautakunnan ratkaistavaksi.

Huomioithan, että korut ovat valmistettu käsityönä ja saattavat sisältää pieniä eroavaisuuksia.